Teljes körű temetésszolgáltatással állunk a lakosság rendelkezésére az ügyfélszolgálati irodánkban.

Ügyfeleink megbízása alapján elvégezzük:

  • az anyakönyveztetést
  • a temetéssel kapcsolatos szállításokat belföldön
  • a teljes körű temetésszolgáltatást

A lakosság teljes ellátása érdekében folyamatos ügyeletet biztosítunk a Jáki úti temetőben. A nap 24 órájában rendelkezésre állunk, információt adunk, igény szerint biztosítjuk a temetésszolgáltatás azonnali elvégzését pl.: lakáson, közúton történő elhalálozás esetén az elszállítást, stb.

Folyamatosan együttműködünk az egészségügyi intézményekkel, hatóságokkal (ÁNTSZ, kórházak, Rendőrség) a halottvizsgálatoknál, anyakönyveztetés elvégzése érdekében a Polgármesteri Hivatallal.

Évente ellenőrzést tart az ÁNTSZ, időszakos ellenőrzést végez az OMMF Vas Megyei Felügyelősége, a Tűzoltóság. Az ellenőrző szervek észrevételeit munkánk során mindig figyelembe vesszük. Munkánkat minősíti, hogy elmarasztaló észrevétel nem merült fel.

A temetésszolgáltatás folyamatos és zavartalan végzése érdekében vállalati szinten rendelkezünk:
– az elhunytak hűtésére alkalmas hűtőkkel (30 férőhely),
– 6 db halottszállító gépkocsival, 3 db temetői gyászkocsival (folyamatos a géppark cseréje).

A szertartást végzőknek egységes formaruhát biztosítunk.
Bármilyen időjárási viszonyok között biztosítani tudjuk az alkalomhoz, a végtisztesség megadásához szükséges ápolt megjelenést.
Az ügyfélfogadást- folyamatosan- méltó körülmények között biztosítjuk.
A hozzátartozókkal való közvetlen kapcsolattartás érdekében kulturált környezetet teremtettünk az ügyfélszolgálati irodánkban, ahol ügyfeleink megtekinthetik és kiválaszthatják a temetéshez szükséges kellékeket.

Folyamatosan együttműködünk a temetkezési szolgáltatást végző vállalkozókkal.
Szolgáltatásunkat (temetőn kívűl és belül egyaránt) maximális körültekintéssel, és a kegyeleti követelmények legteljesebb tiszteletben tartásával végezzük.

Szombathely területén és annak vonzáskörzetében – de megyei szinten is – a működő temetkezési vállalkozások közül – felszereltségünkkel, meglévő eszközállományunkkal a legszínvonalasabb, teljes körű szolgáltatásra vagyunk és leszünk képesek.
Ezt bizonyítja az a tény is, hogy 2003-ban Zalaegerszegen második, 2005-ben Pécsett az országos kegyeleti szakmai vetélkedőn első helyezést ért el vállalatunk csapata.

A vállalatunk által üzemeltetett temetőkben a látogatók érzékelhetik a rendezettséget, az örökzöldek, gyepfelületek ápoltságát.

Célunk, hogy mindenki érezhesse:

a temető az ember végső nyughelye